Beheer en groei van uw geld

We omringen u met bankproducten, beleggingen en fiscale constructies om uw welverdiende kapitaal te beheren en te doen groeien. Zodat u optimaal van uw inkomsten geniet.

Bescherming van uw vermogen

U zoekt maximaal rendement, maar eist terecht bescherming. Daarom vindt u bij Q-fin onafhankelijk advies en scherpe tarieven voor de meest geschikte verzekeringen.

Kapitaalsoverdracht

U laat uw vermogen het liefst na aan uw erfgenamen, niet aan de staat. Daarom bedenken we fiscale oplossingen waarmee uw nalatenschap in de juiste handen valt.
Je bent hier: beleggingen

Uw beleggingen beginnen bij een goed gesprek

sintWij bekijken beleggingen vanuit de belegger – niet vanuit de beleggingsproducten. We beginnen uw beleggingstraject dus niet met een reeks producten in ons achterhoofd. Of met een standaardpakket waarop we veel commissie pakken. Integendeel: tijdens ons eerste gesprek spreken we niet eens over fondsen, kasbons of andere beleggingsformules. We spreken over u.

Stap 1: op zoek naar wat u wilt

Beleggen kan honderdduizend dingen betekenen. En dus zijn er ook honderdduizend antwoorden op de vraag welke beleggingsproducten de beste zijn. Hoe we achterhalen waar u het meest bij gebaat bent? Door te vragen naar uw zin voor risico en naar uw doelstellingen. Door te achterhalen wat u zeker niet ziet zitten en welke opties u wilt open laten. Na zo’n intensief vraaggesprek weten we heel goed naar welk soort beleggingsproducten we best voor u op zoek gaan.

Stap 2: op zoek naar wat de markt heeft

Pas na dat eerste gesprek, richten we onze ogen op de markt. En zoeken we in functie van uw wensen één van de beste beleggingsproducten die de markt te bieden heeft. En dan komt de meerwaarde van ons beleggingsteam écht bovendrijven. Want met onze ervaring en kennis slagen we er altijd weer in om kwaliteitsvolle fondsen te selecteren die precies bij uw profiel passen en u een duidelijk beter rendement opleveren dan het marktgemiddelde.

Stap 3: persoonlijke en proactieve begeleiding

We houden het niet bij het samenstellen van een winnende beleggingsportefeuille. We blijven ook daarna de markt op de voet volgen en suggereren nieuwe stappen op basis van belangrijke marktevoluties. En uiteraard mag u uw koers altijd bijsturen. Zin in zo’n goed en vrijblijvend gesprek over beleggingen? Neem dan meteen contact op.