Beheer en groei van uw geld

We omringen u met bankproducten, beleggingen en fiscale constructies om uw welverdiende kapitaal te beheren en te doen groeien. Zodat u optimaal van uw inkomsten geniet.

Bescherming van uw vermogen

U zoekt maximaal rendement, maar eist terecht bescherming. Daarom vindt u bij Q-fin onafhankelijk advies en scherpe tarieven voor de meest geschikte verzekeringen.

Kapitaalsoverdracht

U laat uw vermogen het liefst na aan uw erfgenamen, niet aan de staat. Daarom bedenken we fiscale oplossingen waarmee uw nalatenschap in de juiste handen valt.
Je bent hier: bank

Q-fin en AXA: een winnende combinatie

Q- fin is een niet merkgebonden snelgroeiend bedrijf dat ontstaan is uit een AXA Bank- en verzekeringskantoor. Er is nog altijd een intense samenwerking. En dat levert u dubbel op. Want u geniet enerzijds van de slagkracht en voordelige tarieven van een internationaal ijzersterke bank. En anderzijds krijgt u van uw Q-fin contactpersoon de persoonlijke service die u van uw financiële tussenpersoon verwacht.

AXA is een gezonde wereldspeler

AXA doet het goed. Niet alleen in België, maar wereldwijd. Dat betekent in de eerste plaats dat uw geld veilig zit. Maar ook dat u op de eerste rij zit om te genieten van innoverende bankproducten: kredieten, spaarboekjes, leningen ...

Q-fin is een snel groeiend kantoor dat voor zijn klanten vecht

Als bankkantoor zijn we afhankelijk van de producten van AXA. Maar als snel groeiend en waardevol kantoor, telt onze stem ook mee ‘in Brussel’. En als we in uw project geloven, vechten we ook keihard om de juiste financiering of modaliteiten te verkrijgen.

Interesse in onze bankproducten? Kom vrijblijvend lans in een van onze kantoren.