Beheer en groei van uw geld

We omringen u met bankproducten, beleggingen en fiscale constructies om uw welverdiende kapitaal te beheren en te doen groeien. Zodat u optimaal van uw inkomsten geniet.

Bescherming van uw vermogen

U zoekt maximaal rendement, maar eist terecht bescherming. Daarom vindt u bij Q-fin onafhankelijk advies en scherpe tarieven voor de meest geschikte verzekeringen.

Kapitaalsoverdracht

U laat uw vermogen het liefst na aan uw erfgenamen, niet aan de staat. Daarom bedenken we fiscale oplossingen waarmee uw nalatenschap in de juiste handen valt.
Je bent hier: Onze aanpak

De Q-fin tactiek: strikte mandekking

Het grootste verschil tussen onze aanpak van uw vermogensvraagstuk en de werkwijze van grote banken en instellingen? Wij verkopen geen producten met het oog op hun grote marge. En we zijn niet geïnteresseerd in winsten op korte termijn, ten koste van uw vertrouwen. Integendeel: wij spelen op de man. Al onze aandacht gaat uit naar u en uw vermogen. Pas dan kijken we naar de markt en naar de beste producten voor uw situatie. Die aanpak werkt het best op de lange termijn.

Drie essentiële tussenstappen

1. Kennismaking – Bij ons geen speeddating. Wél een gesprek dat onderzoekt wie u bent en wat u wilt bereiken met uw vermogen. Wat zijn uw doelstellingen en dromen? Uw ambities? Uw zorgen? We willen u door en door kennen.

2. Proactief advies – We rationaliseren samen uw vermogensportefeuille. Wat zit daar vandaag in? Wat spaart u voor later? En hoe? Komt dat met uw dromen overeen? Of zoeken we samen beter naar alternatieven?

3. Langetermijnrelatie – Bij ons ook geen vluggertjes. We blijven graag een leven lang uw vermogenscoach. Die op elk belangrijk moment meedenkt over financiële en fiscale beslissingen. En in uw plaats op zoek gaat naar de beste producten daarvoor.

Gelooft u ook in die aanpak? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Drie fundamentele kernwaarden

1. Transparantie – Q-fin is een glazen huis. En u komt er zo vaak over de vloer als u zelf wilt. U bent tenslotte de beslissingsmaker over uw vermogen. En wij zijn uw altijd beschikbare coaches.

2. Verantwoordelijkheid – De gezondheid van uw vermogen is onze verantwoordelijkheid. En die nemen we heel ernstig. U mag er ons gerust op afrekenen.

3. Vertrouwen – We willen uw vertrouwen graag verdienen. Door onophoudelijk nuttige adviezen te geven. En uw belang altijd voorop te plaatsen bij elke beslissing.

Wilt u meer weten? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.