Beheer en groei van uw geld

We omringen u met bankproducten, beleggingen en fiscale constructies om uw welverdiende kapitaal te beheren en te doen groeien. Zodat u optimaal van uw inkomsten geniet.

Bescherming van uw vermogen

U zoekt maximaal rendement, maar eist terecht bescherming. Daarom vindt u bij Q-fin onafhankelijk advies en scherpe tarieven voor de meest geschikte verzekeringen.

Kapitaalsoverdracht

U laat uw vermogen het liefst na aan uw erfgenamen, niet aan de staat. Daarom bedenken we fiscale oplossingen waarmee uw nalatenschap in de juiste handen valt.
Je bent hier: verzekering

Bent u verzekerd? Tegen alle belangrijke risico’s?

Hét kenmerk van een gedreven ondernemer? U kijkt vooruit. Naar nieuwe kansen en verdere groei. Want dat is precies uw kracht. De risico’s? Daar staat u niet altijd bij stil. Ze zijn nochtans groot. Want wat doet u als u straks voor een lange tijd niet meer kan werken? Of als uw inkomen definitief wegvalt?

Bevrijd u, uw gezin en uw bedrijf van financiële zorgen

De drie basisverzekeringen hebt u vast wel: auto, brand en familiale. Maar geen van hen beschermt u tegen arbeidsongeschiktheid. Of geeft uw gezin financiële steun als ze straks zonder u (en uw inkomen) verder moeten. En wie beschermt uw bedrijf als de bedrijfsleider een tijdje buiten strijd is? Q-fin overloopt de verschillende risico’s samen met u. En bouwt zo mee aan een waterdichte bescherming van uw vermogen voor uzelf, uw gezin en uw bedrijf.

Het Brocom-label: garantie voor onafhankelijk advies

We hebben geen vaste band met een verzekeringsmaatschappij. Integendeel: Q-fin is een onafhankelijke makelaar. Dat wil zeggen dat we u volledig vrij kunnen adviseren over producten en pakketten van alle maatschappijen op de markt. Zo weet u zeker dat u altijd de beste deal krijgt.