Beheer en groei van uw geld

We omringen u met bankproducten, beleggingen en fiscale constructies om uw welverdiende kapitaal te beheren en te doen groeien. Zodat u optimaal van uw inkomsten geniet.

Bescherming van uw vermogen

U zoekt maximaal rendement, maar eist terecht bescherming. Daarom vindt u bij Q-fin onafhankelijk advies en scherpe tarieven voor de meest geschikte verzekeringen.

Kapitaalsoverdracht

U laat uw vermogen het liefst na aan uw erfgenamen, niet aan de staat. Daarom bedenken we fiscale oplossingen waarmee uw nalatenschap in de juiste handen valt.
Je bent hier: fiscale optimalisatie

En de verliezer is: de fiscus

Niemand betaalt graag belastingen. Daarom loont het de moeite alle aftrekposten en fiscale kortingen heel nauwkeurig te bestuderen. Voor uzelf én voor uw vennootschap. Zo houdt u straks veel meer over van uw winst.

Fiscale optimalisatie tijdens uw carrière

Sommige voordelen liggen voor de hand: zo krijgt u als zelfstandige bij een VAPZ tot 70 procent fiscale en sociale hulp van de overheid. Maar hoe bespaart u daarbovenop best? Welk stuk van uw vennootschapsomzet keert u best uit en wat laat u best in uw bedrijf zitten? Is een IPT nuttig? En een groepsverzekering? En hoe zit het met de aankoop van een nieuw gebouw? Q-fin begeleidt u bij uw keuze voor fiscaal voordelige pensioenfondsen en investeringen.

Fiscale optimalisatie na uw carrière

U hebt flink verdiend en betaalde al veel belastingen terwijl u werkte. En dus wilt u graag zo weinig mogelijk successierechten betalen als u uw vermogen straks nalaat. Maar tegelijk geeft u niet graag de controle over uw geld helemaal uit handen. Q-fin tekent samen met u een successieplanning uit die precies aansluit bij uw toekomstbeeld en uw wensen. En die de fiscus met lege handen achterlaat.

Uw accountant en Q-fin: beste vrienden

Fiscaliteit kan snel technisch en ingewikkeld worden. En voor u het weet moet u adviezen van uw accountant naar uw fiscaal adviseur doorspelen en omgekeerd – terwijl u daar geen tijd voor hebt én niet optimaal vertrouwd bent met deze materie. Daarom werken we de technische details graag rechtstreeks uit met uw accountant. En houden we u de hele tijd van alle stappen op de hoogte – maar dan in mensentaal.

Wilt u graag vrijblijvend overleggen over uw fiscale mogelijkheden? Neem dan zeker contact op.