Verzekeringen

We starten altijd met een aantal gerichte vragen aan jou. Op die manier komen we immers precies te weten wat je behoeften, verwachtingen en wensen zijn. Op basis van deze behoeftenanalyse stellen we je gerichte verzekeringsproducten voor.

Deze verzekeringsoplossingen kunnen betrekking hebben op

 • je vastgoed: je woning, tweede verblijf,
  het kot van je kind(eren), …
 • je voertuigen: je auto(‘s), bromfiets,
  moto, caravan, mobilhome, …
 • je gezondheid: hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, …
 • je aansprakelijkheid: familiale verzekering
  (BA Privéleven), rechtsbijstand, huispersoneel, …
 • je pensioen: oplossingen om een aanvullend pensioen op te bouwen met en zonder fiscaal voordeel, …
 • je vrije tijd en passies: verzekeringen voor kunstvoorwerpen, juwelen, jachten, reisverzekeringen, …

Sparen en beleggen

Je wilt dat je spaargeld rendeert, dat je vermogen groeit en je aan koopkracht wint. Niet evident in tijdens van hoge inflatie. Een spaarrekening zorgt er immers voor dat je koopkracht verliest. Beleggingsverzekeringen zijn een interessant alternatief. Het aanbod aan fondsen is gigantisch. Onze specialisten bekijken samen met jou je beleggingsprofiel en werken voorstellen op maat voor je uit. We volgen nadien ook alles verder op en kan je te allen tijde bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Sparen voor je pensioen

Wanneer je met pensioen gaat, nemen je inkomsten een duik. Je wettelijk pensioen zal immers een stuk lager uitvallen dan je laatste nettoloon. Daarom is het cruciaal om te sparen voor een appeltje voor de dorst. Door vroeg te starten met het sparen voor een aanvullend pensioenkapitaal, bezorg je jezelf gemoedsrust. Je zult dan immers ook na je pensionering over voldoende geld beschikken om je dromen te realiseren.

Fiscaal voordelig je successie regelen

Niemand heeft het eeuwige leven. Je hebt er dan ook alle belang bij om tijdig na te denken over een fiscaalvriendelijke overdracht van je vermogen naar de volgende generatie. Q-fin+ helpt je hier graag bij. Onze specialisten analyseren je vermogens- en persoonlijke situatie van A tot Z en gaan vervolgens samen met jou op zoek naar de ideale manier om je successieregeling in te vullen. Dat kan bijvoorbeeld door een verzekeringscontract te combineren met een schenking, of door een levensverzekering op twee hoofden, al zijn er daarnaast nog heel wat opties mogelijk. Een fiscaal interessante vermogensoverdracht is nu eenmaal maatwerk.

Wil je graag meer informatie?

Bel of mail ons dan voor een afspraak